Vie heeft 3 in voedselallergie gespecialiseerde diëtisten, allen zijn werkzaam op de Rijswijkse locaties Schaapweg en van Vredenburchweg.

Leonie van der Kruk heeft zich gespecialiseerd in begeleiding van kinderen met voedselallergie, voedselintolerantie, coeliakie, darmklachten en laag gewicht/slechte groei. Zij werkt samen met de allergologen van Reinier de Graaf groep in Delft en Voorburg en kinderartsen van Reinier de Graaf groep en Haaglanden Medisch centrum (Westeinde, Antoniushove, Bronovo).

Margreet Timmer heeft zich gespecialiseerd in begeleiding van volwassenen met voedselallergie, voedselintolerantie, coeliakie en contactallergie. Zij werkt samen met de allergologen van Reinier de Graaf groep in Delft en Voorburg en de dermatologen van de Mauritsklinieken en Re

Esther van Ruijven is naast diëtist ook levensmiddelentechnoloog en heeft zich gespecialiseerd in begeleiding van volwassenen en kinderen met voedselallergie, voedselintolerantie, coeliakie, darmklachten en laag gewicht/slechte groei. Zij werkt samen met de allergologen van Reinier de Graaf groep in Delft en Voorburg en kinderartsen van Reinier de Graaf groep en Haaglanden Medisch centrum (Westeinde, Antoniushove, Bronovo).

Daphne Zaalberg is zich aan het specialiseren in begeleiding van kinderen met voedselallergie en voedselintolerantie.