Wegens het vertrek van één van onze collega’s zoeken wij een

Enthousiaste coördinerend diëtist chronische zorg en leefstijl

voor minimaal 20 uur per week

VIE Voeding in Evenwicht is een samenwerkingsverband van 3 diëtistenpraktijken met verschillende locaties in de regio Haaglanden. Ons team bestaat uit 6 diëtisten en 1 assistente.

Voor de praktijk met diverse locaties in Rijswijk en Laakkwartier (Den Haag) zoeken wij een enthousiaste en zelfstandige diëtist, met een ervaring en interesse voor leefstijl en chronische zorg. Je coacht 2 andere diëtisten die hun aandachtsgebied binnen de chronische zorg hebben.

Onze praktijk is gespecialiseerd in begeleiding van volwassenen met diabetes mellitus 2, COPD, CVRM, prikkelbare darm syndroom, overgewicht en ondergewicht. Daarnaast zijn er in onze praktijk diëtisten met aandachtsgebied kinderen en voedselallergie en een diëtist met aandachtsgebied volwassen met voedselallergie.

De hoofdlocatie is gevestigd in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk aan de Schaapweg 10 in Rijswijk. Als diëtist kun je werkzaam zijn op alle aangesloten locaties.

Wanneer

Vanaf 1 mei 2021

Wat is het aanbod

We bieden je een afwisselende baan in een gezellig team voor minimaal 20 uur per week aan met mogelijkheid tot uitbreiding. Werkdagen zijn in overleg.

Een contract in loondienst, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Scholingsbudget en extra vrije dagen.

Taken

Als diëtist voor deze vacature werk je zelfstandig en begeleid je voornamelijk volwassenen met diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, ondergewicht en prikkelbare darm syndroom.

Als coördinerend diëtist ben je binnen VIE het aanspreekpunt wat betreft de chronische zorg voor verwijzers, ketenzorgpartners en gemeente Rijswijk. Je coacht en begeleidt de andere diëtisten die binnen de chronische zorg werken en zorgt onder andere voor het stroomlijnen van de spreekuren, het verdelen van de huisbezoeken, het scholingsplan en de vakantieplanning. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van de chronische zorg (protocollen, fact sheets, etc).

Wij zoeken

Een diëtist met minimaal 5 jaar relevante werkervaring die in ons team past. Je hebt affiniteit met andere culturen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, assertief, leergierig, een teamspeler en hebt een klantvriendelijke houding. De kernwoorden ‘vertrouwen, passie en humor’ spreken je aan. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je spreekt Engels.

Pre

Affiniteit met ouderen.

Affiniteit met andere culturen.

Ervaring met Evry.

Sluitingsdatum vacature: 21-03-2021

Interesse? Stuur je motivatie en CV, via e-mail naar Leonie van der Kruk-Koster, praktijkhouder VIE, l.vanderkruk@viedietist.nl Neem ook eens een kijkje op onze website www.viedietist.nl

Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaande mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.