VACATURE

Wegens het vertrek van één van onze collega’s zoeken wij een

Enthousiaste diëtist, voor 16 uur per week

VIE Voeding in Evenwicht is een samenwerkingsverband van 3 diëtistenpraktijken met verschillende locaties in de regio Haaglanden.
Voor de diëtistenpraktijk met locaties in Rijswijk, Delft en het Laakkwartier van Den Haag zoeken wij, wegens vertrek van een collega en uitbreiding van de locaties, een nieuwe collega. Wij zijn met zes enthousiaste diëtisten en één assistente. Elke diëtist heeft haar eigen aandachtsgebied. Onze praktijk is gespecialiseerd in begeleiding van volwassenen en kinderen met voedselallergie, coeliakie en afbuigende groei (kinderen). Daarnaast begeleiden we ook volwassenen met diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, ondergewicht en prikkelbare darm syndroom.

Waar
De hoofdlocatie is gevestigd in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk aan de Schaapweg 10 in Rijswijk. Als diëtist kun je werkzaam zijn op alle aangesloten locaties.

Wanneer
Vanaf 1 juli 2019

Wat is het aanbod
We bieden je een afwisselende baan in een gezellig team voor 16 uur per week aan met mogelijkheid tot uitbreiding. Werkdagen zijn in overleg.
Een contract in loondienst, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Scholingsbudget en extra vrije dagen.

Taken
Als diëtist voor deze vacature werk je zelfstandig en begeleid je voornamelijk volwassenen met diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, ondergewicht en prikkelbare darm syndroom.
Je werkt samen met praktijkondersteuners en andere disciplines zoals huisartsen, fysiotherapeuten en verloskundigen in de gezondheidscentra.
Je werkzaamheden bestaan, naast het houden van spreekuren en huisbezoeken, uit voorlichtingsactiviteiten en begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking op diverse woonlocaties.

Wij zoeken
Een diëtist met minimaal 2 jaar relevante werkervaring die in ons team past. Je hebt affiniteit met andere culturen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, assertief, leergierig, een teamspeler en hebt een klantvriendelijke houding. De kernwoorden ‘vertrouwen, passie en humor’ spreken je aan. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je spreekt Engels.

Pre
Affiniteit met ouderen.
Affiniteit met andere culturen.
Ervaring met Evry.

Sluitingsdatum vacature: 07-07-2019
Interesse? Stuur je motivatie en CV, via e-mail naar Leonie van der Kruk-Koster, praktijkhouder VIE, l.vanderkruk@viedietist.nl Neem ook eens een kijkje op onze website www.viedietist.nl
Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaande mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.