Wegens uitbreiding zoeken wij een enthousiaste kinderdiëtist, voor 24 uur per week

VIE Voeding in Evenwicht is een samenwerkingsverband van 3 diëtistenpraktijken met verschillende locaties in de regio Haaglanden. Ons team bestaat uit 8 diëtisten en 1 assistente. Voor Rijswijk zoeken wij een nieuwe enthousiaste en creatieve kinderdiëtist, die nauw gaat samenwerken met de 5 anderen kinderdiëtisten. Onze praktijk is gespecialiseerd in begeleiding van kinderen met voedselallergie, coeliakie, kritisch eetgedrag, afbuigende groei, darmproblemen en overgewicht. Daarnaast begeleiden we ook volwassenen met voedselallergie, coeliakie, diabetes, hart- en vaatziekten, overgewicht, ondergewicht en prikkelbare darm syndroom.

Waar
De hoofdlocatie is gevestigd in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk aan de Schaapweg 10 in Rijswijk.

Wanneer

Vanaf 1 november 2022

Wat is het aanbod
We bieden je een afwisselende baan in een gezellig team voor 24 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding. Werkdagen zijn in overleg. Een contract in loondienst, met uitzicht op een vaste aanstelling. Je krijgt een pensioenopbouw, bonusregling en er is een scholingsbudget.

Taken
Als kinderdiëtist werk je zelfstandig en begeleid je voornamelijk kinderen met kritisch eetgedrag, ondergewicht, overgewicht , prikkelbare darm klachten en koemelkallergie. Je werkt samen met JGZ artsen en verpleegkundigen, huisartsen, tandartsen, kinderartsen, verloskundigen, kinderfysiotherapeuten, kinderlogopedisten en kinderergotherapeuten. Je werkzaamheden bestaan, naast het houden van spreekuren, uit voorlichtingsactiviteiten en ontwikkelen voor voorlichtingsmateriaal.

Wij zoeken
Een enthousiaste en creatieve kinderdiëtist met relevante werkervaring die in ons team past. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, assertief, leergierig, een teamspeler en hebt een kindvriendelijke houding. De kernwoorden ‘passie’, humor’ en creatief spreken je aan. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je spreekt Engels.

Pre
Affiniteit en werkervaring met kinderen.

Afgeronde Post HBO opleiding Kindervoeding & -diëtetiek of bereid zijn deze te volgen.

Ervaring met voedselallergie.

Ervaring met Evry.

Sluitingsdatum vacature: 01-11-2022

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?, stuur je motivatie en CV, via e-mail naar Leonie van der Kruk en Esther van Ruijven praktijkhouders VIE, directie@viedietist.nl 

Meer informatie? Neem contact met ons op via bovenstaande mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.