VACATURE

Wegens uitbreiding zoeken wij een

Enthousiaste diëtist 16-24 uur per week

VIE Voeding in Evenwicht is een samenwerkingsverband van 3 diëtistenpraktijken met verschillende locaties in de regio Haaglanden. Ons team bestaat uit 7 diëtisten en 1 assistente. Voor Rijswijk zoeken wij een enthousiaste diëtist voor volwassenen die gaat samenwerken met 3 andere collega’s. In onze praktijk zien we volwassenen met voedselallergie, darmproblematiek, zwangeren, vrouwen met overgangsklachten, overgewicht en ondergewicht, diabetes mellitus 2, COPD, CVRM. De hoofdlocatie is gevestigd in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk aan de Schaapweg 10 in Rijswijk. Als diëtist kun je werkzaam zijn op alle aangesloten locaties.

Wanneer: Per direct

Wat is het aanbod: We bieden je een afwisselende baan in een gezellig team voor 16-24 uur per week.

Werkdagen zijn in overleg. Een contract in loondienst, met uitzicht op een vaste aanstelling. Scholingsbudget een pensioenvoorziening en een bonusregeling.

Taken

Als diëtist werk je zelfstandig en begeleid je voornamelijk volwassenen met maag en darmproblemen. Mocht je interesse er naar uit gaan dan kun je je ook specialiseren in de begeleiding van volwassenen met voedselallergie. Je werkt samen met huisartsen, specialisten, verloskundigen en fysiotherapeuten. Je werkzaamheden bestaan, naast het houden van spreekuren, uit voorlichtingsactiviteiten en ontwikkelen voor voorlichtingsmateriaal.

Wij zoeken

Een enthousiaste diëtist met die in ons team past. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, assertief, leergierig, een teamspeler en hebt een klantvriendelijke houding. De kernwoorden ‘passie’ en ‘creatief’ spreken je aan. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je spreekt Engels.

Pre

Affiniteit met darmproblematiek. Afgeronde scholingen over dit onderwerp of bereid zijn deze te volgen. Ervaring met Evry.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden?, stuur je motivatie en CV, via e-mail naar directie@viedietist.nl Neem ook eens een kijkje op onze website www.viedietist.nl                Meer informatie? Neem contact met ons (Leonie van der Kruk en Esther van Ruijven) op via bovenstaande mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.