Steffi van de Wetering

“Al jarenlang heb ik een passie voor voeding en gezondheid. Door deze aspecten met elkaar te combineren wist ik dat diëtist mijn beroep zou worden. Ik word erg enthousiast van het werken met mensen en hen te ondersteunen in en te begeleiden bij het verbeteren van hun gezondheid.

Door mijn ervaringen als diëtist in verschillende instellingen, in diverse ziekenhuizen o.a. in het buitenland en in de psychiatrie heb ik geleerd met een breed scala aan doelgroepen te werken. Ieder persoon is uniek en verdient daarom een individuele aanpak. Samen onderzoeken we haalbare veranderingen die uiteindelijk zorgen voor het gewenste resultaat op langere termijn.”

Ik werk in het  Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk op dinsdag en in het Gezondheidscentrum Rijswijk Buiten  op woensdag en donderdag.

Contact:

e-mail: s.vandewetering@viedietist.nl

070-3960549