Silvana de Vogel

Profiel:

In 2021 ben ik gestart bij voedingsadviesbureau Vie. Bij Vie krijg ik de mogelijkheid om opgeleid te worden tot kinderdiëtist. Ik hoop in de toekomst ook ouders en kinderen ondersteuning te mogen bieden bij o.a. kritisch eetgedrag, overgewicht, ondergewicht of PDS-klachten.

Verder behandel ik volwassenen met overgewicht, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, COPD, darmklachten, slikstoornissen, ondergewicht en ongewenst gewichtsverlies.

Het begrip ‘gezondheid’ probeer ik altijd vanuit meerdere invalshoeken te benaderen en belicht zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. Samen met de cliënt streef ik naar een positief zelfbeeld en een voedingspatroon waarbij een stukje appeltaart en een patatje mayo echt nog steeds wel mogen. Eten is namelijk ook iets sociaals, iets wat je met anderen verbindt en dat stukje valt natuurlijk ook onder een gezonde leefstijl.

Tot slot vind ik het ook erg leuk om mensen te begeleiden bij de overstap naar vaker vegetarisch of plantaardig eten. Omdat ik zelf momenteel voornamelijk plantaardig eet en in het verleden wel bijna dagelijks vlees at, kan ik mensen die graag dezelfde overstap willen maken, maar niet zo goed weten waar ze moeten beginnen, ondersteunen bij het aanleren van nieuwe eetgewoonten

Werkzaam in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk (woensdag) en in het Medisch centrum van Vredenburchweg (donderdag)

Contact:

Telefoon: 070 396 05 49