Wij zijn op zoek naar een enthousiaste diëtist 16-24 per week.

VIE Voeding in Evenwicht is een samenwerkingsverband van 3 diëtistenpraktijken met verschillende locaties in de regio Haaglanden.
Voor Oud-Rijswijk/Den Haag zoeken wij een enthousiaste diëtist voor volwassenen, jong en oud. Je gaat samenwerken met 2 andere diëtisten. In onze praktijk zien we volwassenen, jong en oud met overgewicht/obesitas en ondergewicht, kwetsbare ouderen, maag en darmproblematiek, eetproblematiek, sporters, diabetes type 2, COPD, CVRM, Parkinson en MS.

Wanneer: Per 1 april 2024

Wat is het aanbod:
We bieden je een afwisselende baan in een gezellige team voor 12-24 uur per week, eventueel avondspreekuur in overleg
Werkdagen zijn in overleg. Een contract in loondienst, met uitzicht op een vast aanstelling

Taken:
Als diëtist werk je zelfstandig en begeleid je voornamelijk met volwassenen. Je werkt samen huisartsen, specialisten, prakijkondersteuners (POH’s), fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundige van bijvoorbeeld wijkteams. Je werkzaamheden bestaan, naast het houden van spreekuren, uit voorlichtingsactiviteiten, het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal en het doen van huisbezoeken. Je werkt op verschillende locaties in Rijswijk en Den Haag.

Wij zoeken:
Een enthousiaste diëtist die in ons team past. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, assertief, leergierig een teamspeler en hebt een klantvriendelijk houding en bent empathisch. De kernwoorden “Passie”, “Creatief” en “Humor” spreken je aan. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en je beheerst Engels in woord en geschrift. Beheers je nog meer andere talen? dan is dat een pré.

Pre:
Ervaring met Evry, werkervaring van minimaal 1-2 jaar in de 1e lijn, beschikking over een rijbewijs en auto.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden, en wil de uitdaging aan gaan? Stuur je motivatie en CV, via mail naar viedietist.jesselsen.solicitatie@gmail.com