Morsal Baba

Na het afronden van de opleiding voeding en diëtetiek in 2018 ben ik niet meteen aan de slag gegaan als diëtist. Na jaren in een andere sector te hebben gewerkt, bleef de zorg mij trekken en daarom ben ik in 2021 aan het werk gegaan in het ziekenhuis op de poli kindergeneeskunde. Als poli assistente heb ik ook enige tijd op de allergiepoli van het HMC gewerkt met kinderen. Tijdens het werken op de allergiepoli merkte ik dat mijn voorkeur uitgaat naar het begeleiden van kinderen in het algemeen en met allergieën.  In 2022 heb ik de overstap gemaakt om te werken als diëtist bij VIE. Bij Vie krijg ik de mogelijkheid om opgeleid te worden tot kinderdiëtist. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen in contact te zijn en kan me goed inleven in hen. Ik hoop in de toekomst ouders en kinderen ondersteuning te mogen bieden bij o.a. voedselallergie, overgewicht, ondergewicht of PDS-klachten.

Verder behandel ik ook volwassenen met overgewicht, diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, COPD, darmklachten, slikstoornissen, ondergewicht en ongewenst gewichtsverlies.
Tegenwoordig hebben veel mensen last van chronische ziekten, maag- en darmproblemen, overgewicht en vermoeidheid. Voeding en beweging speelt hierbij een essentiële rol. Mijn missie is om mensen de kracht van voeding en beweging in te laten zien. Wat ik zo interessant vind, is dat iedereen anders is en een andere begeleiding nodig heeft. Het blijft voor mij een creatieve uitdaging om voor de patiënt een persoonlijk voedingsadvies met praktische en haalbare dieetadviezen op te stellen. Een van mij grootste kernkwaliteiten is mijn wilskracht. Als ik een doel voor ogen heb, doe ik er alles aan om het gewenste eindresultaat te kunnen bereiken. Verder vind ik het ontzettend leuk om met mensen in contact te zijn en ik leer ook veel van hen tijdens de spreekuren. Met mijn enthousiasme en kennis hoop ik dat ik u kan begeleiden tot een gebalanceerde gezondheid.

Werkzaam in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk (maandag en dinsdag) en in het Medisch centrum van Vredenburchweg (vrijdag)

Contact:

Telefoon: 070 396 05 49