Fahriye Demirdas

In de afgelopen jaren heb ik voornamelijk voedingsadvies gegeven op het gebied van diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, overgewicht, ondergewicht en onbedoeld gewichtsverlies. In de praktijk kwam ik steeds vaker cliënten tegen die maag -en darmklachten ervaren. Hierdoor wilde ik mij verdiepen om meer kennis op te doen op dit gebied. Het motiveert mij enorm om mensen te kunnen helpen met het verminderen van hun klachten door op zoek te gaan naar de oorzaak en een gepaste oplossing te vinden. Hierdoor ben ik gedreven om mij te specialiseren op het gebied van darmproblematiek.

In 2022 ben ik met veel enthousiasme gestart bij voedingsadviesbureau Vie. Hier ben ik begonnen mij te specialiseren op het gebied van darmproblematiek, waaronder het laag FODMAP dieet bij volwassenen. Verder krijg ik hier de mogelijkheid om mij te specialiseren op het gebied van voedselallergie en intoleranties, histamine reacties en Coeliakie. Daarnaast geef ik voedings- en dieetadviezen op het gebied van diabetes mellitus, verhoogd cholesterol, verhoogde bloeddruk, overgewicht, ondergewicht en onbedoeld gewichtsverlies bij volwassenen.

Ik kijk graag samen met mijn cliënten naar mogelijkheden om eetgewoonten aan te passen waar dit nodig is en geloof in de kracht van het nemen van kleine stapjes.

Werkzaam in het Medisch Centrum van Vredenburgweg op (maandag om de week) en Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk (woensdag en donderdag).

e-mail: f.demirdas@viedietist.nl