Sara van Grootel

Profiel:

Sara is Emotie-eten de baas specialist©, gespecialiseerd in emotie-eten, overgewicht en andere eetproblematiek bij volwassenen. Daarnaast heeft zij ruime ervaring als algemeen dietist. Ze is naast dietist ook Gezondheidswetenschapper, en heeft ervaring met volwassenen met autisme, ADHD, depressie en andere problematiek. Sara is vooral geïnteresseerd in eten als vorm van gedrag, wat maakt gedragsverandering en blijvend afvallen zo moeilijk? Welke patronen in denken en voelen liggen hieronder en hoe kan je die veranderen? Wil je geen dieet (lijstjes, regels) maar juist de diepte in en jouw valkuilen aanpakken, en daarbij een hele andere aanpak proberen, dan ben je bij haar aan het juiste adres.

Lid van het netwerk Diëtisten Overgewicht en Obesitas (KDOO), gecertificeerd Leefstijldietist, eigenaar en docent bij Emotie-eten de baas.

Werkzaam bij  Riviervismarkt (woensdag van 9:00 – 18:00), Huisartsenpraktijk Aan de Laan (vrijdag  van 9:00 – 17:00), Huisartsenpraktijk de Residentie (2x/maand op donderdag)

Op Facebook en Instagram deelt zij veel tips rondom afvallen en emotie-eten.

Contact:

06-13928606

s.vangrootel@viedietist.nl

Stuur een bericht via deze link en wij nemen met u contact op voor een afspraak.