Marjolein Weimar

Profiel:

Met veel enthousiasme ben ik als diëtist bij VIE aan de slag gegaan. Hiervoor heb ik 24 jaar als diëtist voor verschillende thuiszorgorganisaties gewerkt. Tussendoor heb ik ook als zelfstandig illustrator en als verzorgende in de ouderenzorg gewerkt.

Bij VIE geef ik persoonlijke dieetbegeleiding en voedingsadviezen aan volwassenen. Dit zijn vooral mensen die i.v.m. ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten of maag- en darmklachten hun voeding moeten aanpassen.

Hiernaast wordt ik intensief opgeleid tot een specialist op het gebied van voedselallergie en voedselovergevoeligheid bij volwassenen. Centraal hierin staat voor mij dat voedselovergevoeligheid niet alleen bestaat uit het weglaten van voedingsmiddelen waarop iemand reageert, maar juist aan het samenstellen van een zo lekker en volwaardig mogelijke voeding. Vanuit drie Gezondheidscentra wordt er met verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld (huis)artsen en Praktijk Ondersteuners samengewerkt.

Ik ben werkzaam in het Medisch Centrum Vredenburchweg (dinsdag), Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk (donderdag om de week en vrijdag) en Gezondheidscentrum Rijwijk Buiten (donderdag om de week).

Telefoon: 070-3960549

e-mail: m.weimar@viedietist.nl