Liane Besseling

Profiel:

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij VIE, daarvoor heb ik bij een aantal thuiszorgorganisaties gewerkt. Het werken bij VIE bevalt bij prima, werken met een beetje humor en een knipoog op zijn tijd maar wel kwaliteit leveren. Ik vind het belangrijk dat ik iemand op weg kan helpen naar een gezondere leefstijl, met praktische adviezen. Mijn interesse ligt bij diabetes mellitus (insuline afhankelijk), bij (kwetsbare) ouderen en bij ondervoeding.

Maar ik kan u ook op weg helpen bij o.a. het FODMAP dieet, een hoog cholesterolgehalte, hypertensie of een laag koolhydratendieet.  In 2019 heb ik de opleiding voor kinderdiëtist afgerond.

Ik werk op verschillende locaties in Rijswijk en Den Haag, dat geeft mij juist de uitdaging omdat ik dan met verschillende disciplines mag samenwerken. Met huisartsen, POH-ers, wijkteams en de thuiszorg.  Hoe meer samenwerking er is, hoe beter de zorg aansluit bij de cliënt. De lijnen zijn kort naar elkaar en we kunnen snel overleggen.

Ik ben lid van de volgende netwerken:

KDOO het netwerk Dietisten Overgewicht en Obesitas, de Nederlandse vereniging van diëtisten (NVD) en DNO (Stichting Diabetes and Nutrition Organization).

Ik werk op de volgende locaties:

Contact:

070-3960549

L.besseling@viedietist.nl