Chloé Vande Velde

Chloé is in 2021 afgestudeerd als diëtist en specialiseerde zich verder in sportvoeding, als sport diëtist. Naast gezonde voeding, vermagering en klinische problematieken helpt ze dus graag met het bereiken van jouw persoonlijke (sportieve) doelen.

Samen met Chloé leer jij, als sporter, je voedingspatroon af te stemmen op de intensiteit, duur en type inspanning om het maximale uit je prestaties te halen. Ze helpt jou de theorie naar de praktijk te vertalen, startend met het op punt stellen van je basisvoeding, gevolgd door afstemmen van bepaalde sportvoeding rondom je trainingen en wedstrijden. Ook de inname van eventuele supplementen worden overwogen.

Heb je soms last van maag- en darmklachten tijdens het sporten? Heb je moeite met wat te eten voor- tijdens- of na de inspanning? Heb je een blessure opgelopen en wil je zo snel mogelijk terug fit zijn of heb je het gevoel dat je fysiek nog een niveautje hoger kan bereiken maar weet je niet hoe? Dan staat Chloé klaar om met jou aan de slag te gaan!

Chloé werkt op de locatie Wateringseveld op Dinsdag.