Emotie-eten de baas, dat lukt jou ook!

Herken jij jezelf als jojoër? Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken.
Honderden vrouwen is het al gelukt het emotie-eten onder controle te krijgen. Dat lukt jou dus ook!

Lees wat een tevreden client zegt:

“Ik heb tot nu toe twee keer een eetbui gehad. Ik snap nu ook gelijk wat de aanleiding van een eetbui is geweest, waardoor ik makkelijker weer kan oppakken. De gedachten ombuigen van negatief naar positief helpt ook enorm. Ik heb het zeer op prijs gesteld dat u altijd zo snel reageerde op mijn e-mails op de momenten dat ik het echt zwaar had. Zonder uw hulp zou ik niet zo ver zijn gekomen.”
Vrouw, 34 jaar

Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Nooit meer op dieet? Blijven afvallen? Weer genieten van eten zonder schuldgevoel? Dan help ik je graag in dit proces.

Als Emotie-eten de baas specialist© van www.emotie-etendebaas.nl  laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. In de begeleiding volgen we het 7-stappen plan dat beschreven staat in het boek “Liefde in plaats van chocola”, van Fenna Janssen, diëtist-therapeut en eigenaar van www.emotie-etendebaas.nl.

Bekijk hier de testimonials van clienten:

Aletta (verleidingseter)                     Anneke (emotie-eter)                Maria (emotie-eter)

Individuele begeleiding:

Wil jij graag:
•    Stap voor stap gezonder gaan leven? Omdat je het gewoon heerlijk lijkt om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag  doet!
•    Je meer bewust worden van je eetpatronen?
•    Een gezonde relatie met eten houden en krijgen?
•    Gedachten die je belemmeren en gezonde plannen ondermijnen herkennen en ombuigen naar helpende gedachten?
•    Het emotie-eten onder controle krijgen?
•    Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?
•    Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

Dan is de Emotie-eten de baas aanpak passend voor jou.

De aanpak van Emotie-eten de baas is geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen om in een jaar blijvend af te vallen, gezonder en fitter te worden en om definitief het emotie-eten, eetbuien en  jo-jo-en onder controle te krijgen.

Ook regelmatig workshops om in een kleine groep aan de slag te gaan met het emotie-eten. Houd de Facebookpagina VIE Dieetpsycholoog in de gaten! 

Begeleiding vindt plaats door Sara van Grootel op woensdag op de van Riviervismarkt 3. Ook op maandag op de Badhuisweg in Scheveningen en vrijdag Laan van Meerdervoort 633 mogelijk. Woon je ver van Den Haag en wil je toch graag persoonlijk begeleid worden? We voeren dan na de eerste afspraak individuele gesprekken via Skype, met ondersteuning van email-contact. Ook voor mensen met een erg volle agenda die graag frequent gemotiveerd willen worden.

We beginnen met een GRATIS intake gesprek van 30 minuten. 
Na het intake gesprek bepaal je of je een Intensief Start Traject bij mij wilt starten.

A.  Intensief Start Traject:

 • Na het gratis intakegesprek hebben we vijf keer een gesprek live of via skype. Je voedings- en beweegdagboek komt aan bod, je stelt doelen per week op, we bespreken het emotie-eten, successen, tegenslagen en aandachtspunten voor de komende weken.
 • 3 maanden onbeperkt beantwoording van vragen via e-mail, WhatsApp en telefoon. Ik antwoord binnen 1 werkdag, behalve in weekend, feestdagen en vakanties.
 • De laatste week houden we een eindgesprek met evaluatie.
 • Je ontvangt een persoonlijke map die per week wordt aangevuld met informatie over onder andere  emotie-eten en verleidingseten
 • Je ontvangt het boek “Liefde in plaats van chocola”
 • Je ontvangt toegang tot de landelijke, besloten Facebookgroep Emotie-eten de baas
 • Investering: jouw inzet en € 475 (deels vergoeding mogelijk uit zorgverzekering, vraag naar de mogelijkheden)

Wat levert het je op?

 • Je gaat je energieker en vitaler voelen.
 • Je verliest gewicht, circa 1-2 kilo per maand. Dat lijkt weinig, maar op jaarbasis kan dit oplopen tot 12-20 kilo!
 • Het emotie eten leer je onder controle te krijgen, houden en wordt verleden tijd.
 • Je leert genieten van eten en ontdekt dat gezond eten heerlijk kan zijn!
 • Je leert genieten van bewegen, zonder dat je meteen 3 x per week naar de sportschool moet.
 • Je bent trots op jezelf en blij met je spiegelbeeld.

Vergoeding? De begeleiding kan in veel gevallen deels vergoed worden vanuit de (aanvullende) verzekering, afhankelijk van je verzekering en de polisvoorwaarden.

Individuele sessies op afspraak: Als je een programma van 3 maanden niet passend vindt, dan zijn in overleg individuele sessies op afspraak mogelijk. De kosten hiervan zijn € 80 per uur.

Ben jij een emotie- of verleidingseter?

Doe hier de test en ontvang direct de uitslag.